Skattetærte

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

3 dl piskefløde med vanilje
2 tsk vaniljesukker
Dukater og andet slik

Marengsbund
3 æggehvider
1 1/2 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Hæld æggehviderne i en helt tør og ren skål. Tilsæt 1/2 dl sukker, og pisk ved laveste hastighed med en elpisker i 30 sekunder. Sæt derefter hastigheden op til højeste hastighed, og pisk, indtil massen er blevet til en stiv og fast skum. Vend forsigtigt resten af sukkeret i.

Bred marengsmassen ud på bagepapir i en cirkel på ca. 20 cm i diameter. Bag bunden ved 100 grader i ca. en time. Lad bunden køle af.

Pisk piskefløden og vaniljesukkeret. Fordel det på marengsbunden. Stil tærten i fryseren i 4-5 timer.

Pynt med dukater og andre gode "skatte", inden skattetærten serveres.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.