Skaldyrstærte

4 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Dej
100 g smør
2 dl reven ost
1 dl kvark
2 1/2-3 dl hvedemel
2 spsk. hvedeklid
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1-2 spsk. vand

Fyld
3 æg
3 dl madlavningsfløde
1 dl tør hvidvin
2 tsk. Dansukker Brun Farin
2 dl reven ost
1 dåse krabbekød
20 g finthakket dild
1 kg rejer 70/90
1 lille porre
200 g grønne asparges i små stykker

Instruktioner

Ælt ingredienserne til dejen, og tryk den ud i en springform. Prik den med en gaffel. Stil den i køleskabet i mindst 30 minutter.

Pisk æg, fløde, vin og brun farin sammen. Pil rejerne. Fjern eventuelle "ben" i krabbekødet. Skyl og rens porren. Skær den i tynde ringe. Læg porreringene i formen. Dæk dem til med asparges og rejer. Bland ost, krabbekød og dild i æggemassen. Fordel massen i formen, og bag den midt i ovnen ved 200 °C, til fyldet er stivnet. Serveres med frisk salat og et glas hvidvin.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.