Skaldyrstærte

4 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

Dej
100 g smør
2 dl reven ost
1 dl kvark
2 1/2-3 dl hvedemel
2 spsk. hvedeklid
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1-2 spsk. vand

Fyld
3 æg
3 dl madlavningsfløde
1 dl tør hvidvin
2 tsk. Dansukker Brun Farin
2 dl reven ost
1 dåse krabbekød
20 g finthakket dild
1 kg rejer 70/90
1 lille porre
200 g grønne asparges i små stykker

Instruktioner

Ælt ingredienserne til dejen, og tryk den ud i en springform. Prik den med en gaffel. Stil den i køleskabet i mindst 30 minutter.

Pisk æg, fløde, vin og brun farin sammen. Pil rejerne. Fjern eventuelle "ben" i krabbekødet. Skyl og rens porren. Skær den i tynde ringe. Læg porreringene i formen. Dæk dem til med asparges og rejer. Bland ost, krabbekød og dild i æggemassen. Fordel massen i formen, og bag den midt i ovnen ved 200 °C, til fyldet er stivnet. Serveres med frisk salat og et glas hvidvin.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.