Skaldyrsrisotto

Nyd vores cremede risotto med grønne asparges, krebs og rejer! Denne opskrift er fyldig med avorioris, grubeost og en blanding af asparges, krebs og rejer, krydret med skalotteløg, hvidløg og dild. Serveres med en sauce af minifraiche og tomatpuré, toppet med cocktailtomater for den perfekte smag og præsentation.

2 pers.

Vurdering (4 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

100 g grønne asparges i små stykker
1 dåse krebs i lage, 170 g
200 g pillede rejer 70/90
2 finthakkede skalotteløg
25 g smør
2 dl avorioris
5 dl vand
2 spsk. grøntsagsfond
2 dl hvidvin
2 dl reven Grubeost
1 revet fed hvidløg
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1/4 dl finthakket dild
6 halverede cocktailtomater

Sauce
1 dl minifraiche
2 spsk. tomatpuré
2-3 spsk. Dansukker Flormelis

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til saucen i en skål, stil saucen i køleskabet til servering.

Læg aspargesstykkerne i saltet, kogende vand. Hæld vandet fra. Hæld vandet fra krebsene. Svits løget i smør i en kasserolle. Tilsæt risene, og svits under omrøring. Tilsæt vinen, og lad det koge, indtil det er kogt ind i risene. Bland vand og fond. Tilsæt 1-2 dl af bouillonen, og lad det koge under omrøring. Tilsæt mere bouillon, efterhånden som det koger ind. Fortsæt, indtil al bouillonen er kogt ind. Rør rundt med jævne mellemrum, så risottoen ikke brænder fast i kasserollen. Tilsæt ost og hvidløg, og rør det godt sammen. Tilsæt asparges, skaldyr og dild. Pynt med de halverede tomater. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Jordbærtærte

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Sommerdesserter

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.

Hyldeblomst Sangria

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?