Skaldyrsrisotto

2 pers.

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

100 g grønne asparges i små stykker
1 dåse krebs i lage, 170 g
200 g pillede rejer 70/90
2 finthakkede skalotteløg
25 g smør
2 dl avorioris
5 dl vand
2 spsk. grøntsagsfond
2 dl hvidvin
2 dl reven Grubeost
1 revet fed hvidløg
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1/4 dl finthakket dild
6 halverede cocktailtomater

Sauce
1 dl minifraiche
2 spsk. tomatpuré
2-3 spsk. Dansukker Flormelis

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til saucen i en skål, stil saucen i køleskabet til servering.

Læg aspargesstykkerne i saltet, kogende vand. Hæld vandet fra. Hæld vandet fra krebsene. Svits løget i smør i en kasserolle. Tilsæt risene, og svits under omrøring. Tilsæt vinen, og lad det koge, indtil det er kogt ind i risene. Bland vand og fond. Tilsæt 1-2 dl af bouillonen, og lad det koge under omrøring. Tilsæt mere bouillon, efterhånden som det koger ind. Fortsæt, indtil al bouillonen er kogt ind. Rør rundt med jævne mellemrum, så risottoen ikke brænder fast i kasserollen. Tilsæt ost og hvidløg, og rør det godt sammen. Tilsæt asparges, skaldyr og dild. Pynt med de halverede tomater. Serveres med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.