Ingredienser
500 g cherrytomater
1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 fed hvidløg
1 dl olivenolie
2 knivspidser salt
Instruktioner
Start med at vaske tomaterne grundigt, halver dem og læg dem på en bageplade eller i et ovnfast fad. Skær hvidløg i tynde skiver og drys det over tomaterne. Drys med sukker og salt, og dryp med ca. 3 spsk. olivenolie.
Tør midt i ovnen ved 110 °C i ca. 3 timer. Når tomaterne er færdige i ovnen, hældes de i et helt rent glas og dækkes med olie. Brug altid helt rene glas, steriliserede med kogende vand, der er vigtigt at glasset lukker helt til og er helt lufttæt.
Tomaterne opbevares i køleskabe og er holdbar i nogle dage.
Det er vigtigt at være meget nøje med hygiejnen under tilberedningen - og altid at bruge rent bestik, når du tager en portion af de færdige tomater.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.