Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum

10 stk
Nyd de nybagte scones med hjemmelavet hindbærsyltetøj, flødeskum og en god kop te.
Scones med hindbærsyltetøj og flødeskum
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Scones

    • 170 g hvedemel
    • 15 g Dansukker Flormelis
    • ½ tsk salt
    • 1 tsk bagepulver
    • 50 g koldt smør
    • 1 dl kærnemælk

    Hindbærsyltetøj

    • 250 g friske hindbær
    • 175 g Dansukker Syltesukker

    Til servering

    • 2 dl piskefløde

    Scones
    Tænd for ovnen på 220 grader varmluft. Kom mel, flormelis, salt og bagepulver i en skål. Tilsæt skiver af smør og smuldr det mellem fingrene, til det ligner brødkrummer. Saml dejen med kærnemælk. Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den til ca. 2 cm tykkelse. Udstik scones med en udstikker (5,5cm). Fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i 8-10 minutter.

    Hindbærsyltetøj
    Kom hindbær og syltesukker i en gryde og bring i kog. Lad det småsimre i 3-5 minutter og hæld på et skoldet syltetøjsglas

    Opskrift udviklet af Anne au Chocolat for Dansukker