Scones

Lækre og luksuriøse scones med hasselnødder. Vend i rørsukker og kanel for en dejligt sprød overflade.

ca. 12 stk.

20 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

5 dl hvedemel
1 1/2 spsk. bagepulver
1 knsp. salt
75 g koldt smør
1 dl. hasselnødder, grofthakkede
2 spsk. Dansukker Sukker
1 1/2 dl mælk
1 æg

Pynt
3 spsk. Dansukker Rørsukker
1 tsk. kanel

Instruktioner

Forvarm ovnen til 220 °C, over- og undervarme.

Rør mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Skær smør i mindre stykker, og smuldr det sammen med melblandingen. Gem 1 spsk. af ægget og mælken til pensling. Tilsæt nødder, sukker, resten af mælken og ægget og rør hurtigt sammen til en dej.

Hæld dejen ud på en bordplade, der er let drysset med mel. Glat ud til en tykkelse på 2-3 cm, og skær ud i valgfrie former.

Bland rørsukker og kanel i en skål.  Pensl scones med æg- og mælkeblandingen, og dyp derefter i sukkerblandingen. Bag midt i ovnen i ca. 8-10 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.