Sandkage på grill - Opskrifter

Sandkage på grill

6 portioner ca. 40 minutter
Sandkage med bær og lækker hyldeblomstcreme. Nyd grillen hele sommeren, og grill dine rester af sandkage. En enkel men lækker dessert.
Sandkage på grill
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Grillet sandkage

    • rester fra en sandkage
    • 500 g bær efter eget valg
    • 150 g hvid chokolade
    • lidt Dansukker Rørsukker

    Rårørt hyldeblomstcreme

    • 2 æggeblommer
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 1 tsk. vaniljesukker
    • 1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
    • 2 dl piskefløde

    Brug resterne fra en sandkage. Del sandkagen i mindre stykker, og læg dem i en støbejernspande sammen med bær og grofthakket hvid chokolade. Drys med lidt rørsukker. Stil støbejernspanden på den varme grill, og rør lidt rundt indimellem.

    Lad kagen, bærrene og chokoladen blive varme, og server dem med hjemmelavet hyldeblomstcreme.

    Sådan laves hyldeblomstcremen: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen i en skål, til det er luftigt. Rør hyldeblomstsaften i. Pisk fløden i en anden skål, og vend den forsigtigt i.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;