Sandkage på grill

Sandkage med bær og lækker hyldeblomstcreme. Nyd grillen hele sommeren, og grill dine rester af sandkage. En enkel men lækker dessert.

6 portioner

ca. 40 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Grillet sandkage
rester fra en sandkage
500 g bær efter eget valg
150 g hvid chokolade
lidt Dansukker Rørsukker

Rårørt hyldeblomstcreme
2 æggeblommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
2 dl piskefløde

Instruktioner

Brug resterne fra en sandkage. Del sandkagen i mindre stykker, og læg dem i en støbejernspande sammen med bær og grofthakket hvid chokolade. Drys med lidt rørsukker. Stil støbejernspanden på den varme grill, og rør lidt rundt indimellem.

Lad kagen, bærrene og chokoladen blive varme, og server dem med hjemmelavet hyldeblomstcreme.

Sådan laves hyldeblomstcremen: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen i en skål, til det er luftigt. Rør hyldeblomstsaften i. Pisk fløden i en anden skål, og vend den forsigtigt i.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.