Sandkage på grill

Sandkage med bær og lækker hyldeblomstcreme. Nyd grillen hele sommeren, og grill dine rester af sandkage. En enkel men lækker dessert.

6 portioner

ca. 40 minutter

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

Grillet sandkage
rester fra en sandkage
500 g bær efter eget valg
150 g hvid chokolade
lidt Dansukker Rørsukker

Rårørt hyldeblomstcreme
2 æggeblommer
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
2 dl piskefløde

Instruktioner

Brug resterne fra en sandkage. Del sandkagen i mindre stykker, og læg dem i en støbejernspande sammen med bær og grofthakket hvid chokolade. Drys med lidt rørsukker. Stil støbejernspanden på den varme grill, og rør lidt rundt indimellem.

Lad kagen, bærrene og chokoladen blive varme, og server dem med hjemmelavet hyldeblomstcreme.

Sådan laves hyldeblomstcremen: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker sammen i en skål, til det er luftigt. Rør hyldeblomstsaften i. Pisk fløden i en anden skål, og vend den forsigtigt i.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Midt om vinteren dufter det af klementiner og safran, dufte der afslører, at der findes steder i verden, hvor det ikke er lige så mørkt og koldt som i Norden. Her kommer lidt flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Juledrikke

Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.