Salat med røget fisk

4 portioner

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

1 liter blandet salat, f.eks. rucola, spinatblade og rød mangold
10 radiser
1 rødløg
200 g grønne asparges
2 modne avocadoer
4 æg
3-400 g røget fisk. f.eks. laks eller makrel

Dressing
1 pasteuriseret æggeblomme
1 fed presset hvidløg
1/2 knsp. salt
1 knsp. stødt sort peber
2 tsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 spsk. hvidvinseddike
1 dl rapsolie

Instruktioner

Skyl salaten, og lad den dryppe af på et klæde eller et stykke køkkenrulle. Skyl radiserne, og skær dem i skiver. Pil og halvér rødløget, og skær det i skiver. Bring vandet i kog med lidt salt, og læg aspargesene i. Tag gryden af varmen, og lad aspargesene ligge i vandet i 5-10 minutter. Skræl avocadoerne, fjern kernerne, og skær dem i både. Kog, pil og halvér æggene. Rens fisken, og skær den ud i mindre stykker. Læg alle ingredienserne op på asietter eller på et stort fad. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over, eller server den til salaten.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.