Ingredienser
8 æg 
12 dl Dansukker Sukker 
2 spsk. vaniljesukker
1 tsk. salt 
3 dl kakao 
6 dl mel 
400 g smeltet smør
Tilbehør 
10 klementiner 
5 dl Dansukker Lys Sirup 
3 dl vand 
3 kanelstænger 
9 stjerneanis 
2 spsk. vaniljesukker
Flødeskum
Instruktioner
Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i blandingen. Tilsæt det smeltede smør. Hæld blandingen i en bradepande med smurt bagepapir. Bages nederst i ovnen ved 175 °C i ca. 35 minutter. Pil klementinerne omhyggeligt, fjern så meget af det hvide som muligt. Del klementinerne i både. Bland lys sirup, vand og krydderier i en gryde, og lad det koge op. Læg klementinerne i blandingen, og sluk for varmen, men lad gryden stå, til blandingen er kølet af. Kagen serveres med klementinerne og lidt flødeskum.
Hvis du ikke vil have klementiner til kagen, kan du i stedet tilføje lidt luksus med kokos-tosca.
600 g kokosmel 
5 dl Dansukker Sukker 
3 dl Dansukker Lys Sirup 
5 dl piskefløde 
200 g margarine
Rør ingredienserne til toscaen sammen i en gryde, og lad det simre under omrøring i 5 minutter. Fordel blandingen på kagen efter 25 minutter, og bag kagen i yderligere 10 minutter. Lad kagen køle af, inden den skæres i firkanter. Læg kagestykkerne i en dåse med papir mellem hvert lag. Kagestykkerne kan fryses.
OBS: Kagen skal bages uden bagepulver.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
 
			Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
 
			Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
 
			Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
 
			Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
 
			Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
 
			Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.
