Fyld
Pynt
Knus safran i en morter med 1 spsk. sukker og varm mælken op til 37 °C.
Smuldr gæren i en skål, og hæld mælken i.
Tilsæt smør, safran, sirup og salt. Tilsæt derefter næsten alt hvedemelet, og arbejd det hele sammen til en smidig dej.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, cirka 40 minutter.
Tilbered fyldet imens. Riv marcipanen, og bland det sammen med smør, vaniljesukker og hakket chokolade.
Del dejen i fire stykker, som hver rulles ud til et rektangel, cirka 0,5 cm tykt, på et meldrysset bord. Del rektanglerne til otte trekanter.
Kom en klat fyld på trekantens brede ende, og rul sammen fra den brede ende mod spidsen. Læg hornene med spidsen nedad på en plade beklædt med bagepapir. Lad hornene hæve under et klæde i cirka 40 minutter. Sæt ovnen på 225 °C.
Pensl med sammenpisket æg, og drys med perlesukker.
Bag midt i ovnen i 7-8 minutter.
Opskriften er udarbejdet af