Rugboller med rosiner

24 stk.

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

50 g gær
6 dl mælk
1/2 dl havreklid
3/4 dl Dansukker Mørk Sirup
2 tsk. salt
1 tsk. stødt anis
6 dl fint rugmel
1 dl rosiner
ca. 8 dl rugsigtemel

Instruktioner

Gæren smuldres i en skål. Mælken opvarmes til 37 °C. Hæld mælken over gæren, og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt havreklid, sirup, salt og anis. Tilsæt det fine rugmel og rosinerne. Ælt rugsigtemelet i, indtil dejen slipper skålen. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i to stykker, som rulles ud til stænger. Del hver stang i 12 stykker. Form stykkerne til aflange boller. Lad bollerne hæve under et klæde i 30 minutter. Bages midt i ovnen ved 250 °C i ca. 8 minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.