Rub til oksekød

En krydret og god rub, som passer til oksekød, eller hvorfor ikke prøve at gnide portabellosvampe med denne skønne rub. En tør krydderiblanding, der er nem at lave.

Vurdering (102 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

2 spsk. Dansukker Rørsukker
2 spsk. flagesalt
2 tsk. groftmalet sort peber
2 tsk. paprikapulver
1 tsk. chilipulver
2 knsp. cayennepeber
3 knsp. stødt spidskommen
1 spsk. hvidløgspulver

Instruktioner

Bland samtlige ingredienser i en skål. Gnid det kød, der skal grilles, med rubben, og stil det i køleskab i mindst 4-6 timer, inden det grilles. Den overskydende rub kan opbevares et mørkt sted i en beholder med låg.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloweenkager

Halloween

Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Gastrik

Sukkertypernes smagsintensitet

Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Nem æblekage

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver. 

Æblemos

Skønne æbler

En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Småkager med chokolade og tahin

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!

Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.