Romtopfsyltetøj

ca. 1 1/2 liter

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

150 g jordbær
150 g hindbær
150 g stikkelsbær
150 g ribs
150 g solbær
7 dl Dansukker Syltesukker
1 dl rom

Instruktioner

Skyl og rens bærrene. Halver jordbærrene og stikkelsbærrene. Læg alle bærrene i en gryde, og hæld syltesukkeret over. Lad det stå natten over og trække saft. Kog det op, og lad det simre i 10 minutter.
Tag gryden af varmen, og rør rommen i. Skum af. Hæld på varme, rengjorte glas. Luk glassene tæt. Opbevares køligt.

De nævnte bær er bare et forslag, de kan erstattes af andre bær eller frugter i små stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.