Rødløgspickles med chili

Syltede rødløg med chili er et lækkert tilbehør til de fleste madretter. Og så er det rigtig nemt at lave selv. Gør din fredagsmenu ekstra lækker og brug dine syltede rødløg i burgere eller tacos.

1 glas

25 minutter

Vurdering (1 st)

Ingredienser

2 rødløg
1 chilifrugt
1 dl 5% eddike
2 dl Dansukker Rørsukker
3 dl vand

Instruktioner

Skær rødløget i tynde skiver. Skyl chilifrugten, og hak den fint. Kom dem i et rengjort og skoldet glas.

Kog eddike, sukker og vand, indtil sukkeret er blevet opløst. Lad det køle lidt af, og hæld det over rødløg og chili. Stil til afkøling i køleskabet i ca. 1 time. Opbevar glasset koldt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.