Rødbedevafler

Lækre rødbedevafler, der både smager godt og er utroligt flotte. Disse vafler har en lækker sød rødbedesmag og kan med fordel serveres med avocado og hytteost eller kals og Cremefraiche.

6-8 vafler

ca. 35 minutter

Vurdering (0 st)

Ingredienser

1 rødbede, ca. 80 g
125 g smør, stuetemperatur
1 dl Dansukker Økologisk Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 knsp. salt
4 æg
1 1/4 dl kvark
1 1/4 dl flødeskum
4 dl speltmel
1 tsk. bagepulver
smør eller olie til vaffeljernet

Instruktioner

Skræl og riv rødbeden.

Pisk smør, flormelis, vaniljesukker, kardemomme og salt sammen. Pisk et æg i ad gangen. Tilsæt kvark, piskefløde og den revne rødbede.

Bland speltmel og bagepulver i en skål, og vend det i dejen. Rør, til blandingen er jævn.

Varm vaffeljernet op, og pensl det med smør eller olie. Hæld en portion dej i vaffeljernet, og bag vaflerne, til de er gyldenbrune. Fortsæt, til al dejen er brugt. Drys med flormelis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.