Rødbedevafler

Lækre rødbedevafler, der både smager godt og er utroligt flotte. Disse vafler har en lækker sød rødbedesmag og kan med fordel serveres med avocado og hytteost eller kals og Cremefraiche.

6-8 vafler

ca. 35 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

1 rødbede, ca. 80 g
125 g smør, stuetemperatur
1 dl Dansukker Økologisk Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. stødt kardemomme
1 knsp. salt
4 æg
1 1/4 dl kvark
1 1/4 dl flødeskum
4 dl speltmel
1 tsk. bagepulver
smør eller olie til vaffeljernet

Instruktioner

Skræl og riv rødbeden.

Pisk smør, flormelis, vaniljesukker, kardemomme og salt sammen. Pisk et æg i ad gangen. Tilsæt kvark, piskefløde og den revne rødbede.

Bland speltmel og bagepulver i en skål, og vend det i dejen. Rør, til blandingen er jævn.

Varm vaffeljernet op, og pensl det med smør eller olie. Hæld en portion dej i vaffeljernet, og bag vaflerne, til de er gyldenbrune. Fortsæt, til al dejen er brugt. Drys med flormelis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.