Rødbedesaft

Er der noget bedre end hjemmelavet saft? Prøv noget nyt, og kog din saft på rødbeder og granatæble, en fantastisk smag og en smuk farve.

1/2 liter koncentreret saft

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

500 g rødbeder
2 1/2 dl vand
1 granatæble
5 dl Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Hvis du ikke køber færdigkogte rødbeder, skal du skrælle rødbederne og koge dem i rigeligt vand i en gryde i ca. 10 minutter.

Skær rødbederne i mindre stykker, og kog dem sammen med vandet og kernerne fra granatæblet i 10 minutter. Blend dem, og lad dem derefter køle af.

Tilsæt rørsukkeret, og rør, indtil sukkeret er opløst. Kog det op, og lad det koge i nogle minutter. Lad saften løbe igennem en saftsi for at få en klar saft. For bedst holdbarhed kog den siede saft i 3 minutter. Hæld saften på en varm, skoldet flaske, og opbevar den køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.