Rødbedesaft

Er der noget bedre end hjemmelavet saft? Prøv noget nyt, og kog din saft på rødbeder og granatæble, en fantastisk smag og en smuk farve.

1/2 liter koncentreret saft

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

500 g rødbeder
2 1/2 dl vand
1 granatæble
5 dl Dansukker Rørsukker

Instruktioner

Hvis du ikke køber færdigkogte rødbeder, skal du skrælle rødbederne og koge dem i rigeligt vand i en gryde i ca. 10 minutter.

Skær rødbederne i mindre stykker, og kog dem sammen med vandet og kernerne fra granatæblet i 10 minutter. Blend dem, og lad dem derefter køle af.

Tilsæt rørsukkeret, og rør, indtil sukkeret er opløst. Kog det op, og lad det koge i nogle minutter. Lad saften løbe igennem en saftsi for at få en klar saft. For bedst holdbarhed kog den siede saft i 3 minutter. Hæld saften på en varm, skoldet flaske, og opbevar den køligt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.