Ingredienser
Dej
200 g smør eller margarine
4 1/2 dl hvedemel
1 dl Dansukker Flormelis
Fyld
200 g Philadelphia friskost naturel
150 g jordnøddesmør
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. vaniljesukker
1 æg
3 dl minimarshmallows
2 dl saltede jordnødder
3 dl Dumle eller chokolade i småstykker
Instruktioner
Ælt ingredienserne til dejen sammen, og tryk den ud i en bradepande beklædt med bagepapir, ca. 20 x 30 cm.
Bland ost og jordnøddesmør i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og æg, og bland det hele sammen til en glat masse. Fordel massen oven på dejen. Strø marshmallows, jordnødder og Dumle- eller chokoladestykker over. Bages midt i ovnen ved 175 °C i 25-30 minutter. Lad kagen køle helt af, inden den skæres i firkanter. Opbevares tørt og køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven
Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft
At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.