Ingredienser
Dej
200 g smør eller margarine
4 1/2 dl hvedemel
1 dl Dansukker Flormelis
Fyld
200 g Philadelphia friskost naturel
150 g jordnøddesmør
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 spsk. vaniljesukker
1 æg
3 dl minimarshmallows
2 dl saltede jordnødder
3 dl Dumle eller chokolade i småstykker
Instruktioner
Ælt ingredienserne til dejen sammen, og tryk den ud i en bradepande beklædt med bagepapir, ca. 20 x 30 cm.
Bland ost og jordnøddesmør i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og æg, og bland det hele sammen til en glat masse. Fordel massen oven på dejen. Strø marshmallows, jordnødder og Dumle- eller chokoladestykker over. Bages midt i ovnen ved 175 °C i 25-30 minutter. Lad kagen køle helt af, inden den skæres i firkanter. Opbevares tørt og køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Halloween
Lad børnene klæde sig ud, klæd dig pænt på, og overrask dem med uhyggeligt lækre sager.

Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.

Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver
Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.

Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.