Rispuffer

Rispuffer

22 stk. ca. 30 minutter
Disse rispuffer er nemme at lave og helt vildt lækre. Hjemmelavede godter er det bedste, og rispufferne her kan det hele: De er cremede, søde, salte og sprøde.
Rispuffer
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

  • 100 g smør, stuetempereret
  • 1/2 dl Dansukker Sukker
  • 1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
  • 1 æggehvide
  • 2 dl havregryn
  • 4 dl pufris
  • 1 knivspids salt

Pynt

  • 1-2 dl pufris

Pisk smør, sukker og sirup sammen i en skål. Pisk æggehviderne til et fast skum i en anden skål, og vend dem i dejen.

Blend havregryn og pufris, og bland dem i massen sammen med salt. Tril dejen til kugler.

Blend pufris, og tril kuglerne heri. Opbevar dem i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;