Risotto med asparges

4 portioner

Vurdering (4 stk)

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
300 g risottoris
2 1/2 dl hvidvin
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 l bouillon
200 g friske, grønne asparges
40 g soltørrede tomater i tern
40 g frisk parmesanost
peber

Instruktioner

Hak løg og hvidløg fint. Brun det i olie i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt risene, og lad dem brune med et par minutter. Kom vinen og sirupen i gryden, og lad det koge ind. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, indtil risene er færdige efter 20-25 minutter. Skær endestykkerne af aspargesene, og smid dem ud. Skær aspargesene i stykker på 2-3 cm, og bring dem i kog. Hæld vandet fra. Tilsæt ost og tomater, og rør rundt. Bland herefter aspargesene i. Server retten med brød og f.eks. røget skinke eller stegt kylling. Aspargesene kan erstattes med svampe, cocktailtomater eller broccoli.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.