Risotto med asparges

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
300 g risottoris
2 1/2 dl hvidvin
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 l bouillon
200 g friske, grønne asparges
40 g soltørrede tomater i tern
40 g frisk parmesanost
peber

Instruktioner

Hak løg og hvidløg fint. Brun det i olie i en gryde i 2-3 minutter. Tilsæt risene, og lad dem brune med et par minutter. Kom vinen og sirupen i gryden, og lad det koge ind. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, indtil risene er færdige efter 20-25 minutter. Skær endestykkerne af aspargesene, og smid dem ud. Skær aspargesene i stykker på 2-3 cm, og bring dem i kog. Hæld vandet fra. Tilsæt ost og tomater, og rør rundt. Bland herefter aspargesene i. Server retten med brød og f.eks. røget skinke eller stegt kylling. Aspargesene kan erstattes med svampe, cocktailtomater eller broccoli.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.