Risengrøds-panna cotta

4 glas 25 minutter
Har du risengrød tilovers? Smid det endelig ikke ud! Lav risengrøds-panna cotta i stedet. Risengrøds-panna cotta er en mild dessert, der kaster glans over middagen også efter jul.
Risengrøds-panna cotta
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

  • 3 dl kogt risengrød
  • 2 dl piskefløde
  • 3/4 dl Dansukker Syltesukker

Pynt

  • hindbær
  • pistacienødder

Bland grød, fløde og syltesukker i en gryde. Lad det koge ved svag varme i mindst 3 minutter. Rør konstant, så panna cottaen ikke brænder på.

Hæld risengrøds panna cottaen op i 4 glas, og stil i køleskabet, til den er stivnet.

Pynt med hindbær og hakkede pistacienødder.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker