Risalamande

Risalamande til juleaften med hakkede mandler, en skøn dessert alle glæder sig til.

6 portioner

Vurdering (3 st)

Ingredienser

3 dl risengrød (kold)
2 dl piskefløde
1 1/2 vaniljestang – kornene herfra
50 g smuttede mandler (hakkede - gem evt. en helt til at gemme i risalamanden)
1 1/2 spsk. Dansukker Sukker

Instruktioner

Tag en mandel fra og hak resten. Rør risengrød, vaniljekorn og de hakkede mandler sammen, smag til med sukker.

Fløden piskes og vendes forsigtigt i grøden. Opbevares i køleskab indtil servering. Serveres med kirsebærsauce eller syltetøj.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.