Ris med æg og skinke

Ris med æg og skinke

4 portioner
Ris med æg og skinke
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 200 g langkornet ris
  • 4-6 hårdkogte æg
  • 250 g rejer med skal
  • 3 salatløg i tynde skiver
  • 3/4 dl hakket dild
  • 200 g røget skinke, skåret

Sauce

  • 2 spsk. brune sennepsfrø
  • 2-3 spsk. Dansukker Brun Farin
  • 2 tsk. eddike 5%
  • 1 spsk. olie
  • 1 hakket eller revet fed hvidløg
  • 1 spsk. mælk
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl fløde
  • salt, peber

Begynd med at knuse sennepsfrøene, og bland dem derefter med farin og eddike. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Pil æggene og rejerne. Halver æggene.

Varm olien op i en gryde, og svits hvidløget. Rør melet i, og spæd med bouillon og fløde. Lad det simre ved svag varme i 5 minutter. Tilsæt sennepsblandingen. Smag til med salt og peber. Bland risene med rejer, salatløg og dild, og arranger det på et fad. Hæld saucen over risene. Pynt med æggene. Serveres med skinke.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;