Ingredienser
200 g langkornet ris
4-6 hårdkogte æg
250 g rejer med skal
3 salatløg i tynde skiver
3/4 dl hakket dild
200 g røget skinke, skåret
Sauce
2 spsk. brune sennepsfrø
2-3 spsk. Dansukker Brun Farin
2 tsk. eddike 5%
1 spsk. olie
1 hakket eller revet fed hvidløg
1 spsk. mælk
2 dl grøntsagsbouillon
2 dl fløde
salt, peber
Instruktioner
Begynd med at knuse sennepsfrøene, og bland dem derefter med farin og eddike. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Pil æggene og rejerne. Halver æggene.
Varm olien op i en gryde, og svits hvidløget. Rør melet i, og spæd med bouillon og fløde. Lad det simre ved svag varme i 5 minutter. Tilsæt sennepsblandingen. Smag til med salt og peber. Bland risene med rejer, salatløg og dild, og arranger det på et fad. Hæld saucen over risene. Pynt med æggene. Serveres med skinke.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?