Ris med æg og skinke

4 portioner

Vurdering (1 stk)

Ingredienser

200 g langkornet ris
4-6 hårdkogte æg
250 g rejer med skal
3 salatløg i tynde skiver
3/4 dl hakket dild
200 g røget skinke, skåret

Sauce
2 spsk. brune sennepsfrø
2-3 spsk. Dansukker Brun Farin
2 tsk. eddike 5%
1 spsk. olie
1 hakket eller revet fed hvidløg
1 spsk. mælk
2 dl grøntsagsbouillon
2 dl fløde
salt, peber

Instruktioner

Begynd med at knuse sennepsfrøene, og bland dem derefter med farin og eddike. Kog risene efter anvisningen på emballagen. Pil æggene og rejerne. Halver æggene.

Varm olien op i en gryde, og svits hvidløget. Rør melet i, og spæd med bouillon og fløde. Lad det simre ved svag varme i 5 minutter. Tilsæt sennepsblandingen. Smag til med salt og peber. Bland risene med rejer, salatløg og dild, og arranger det på et fad. Hæld saucen over risene. Pynt med æggene. Serveres med skinke.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.