Ingredienser
2 l ribs
8 dl vand
6 dl Dansukker Sukker
1 spsk vaniljesukker
1/4 tsk Atamon
Instruktioner
Skyl bærrene. Kom dem i en rustfri gryde, og hæld vandet over. Kog bærrene op, og lad dem simre i 10 minutter under låg.
Mos bærrene mod grydens sider. Hæld massen i en sigte, og lad den dryppe af i 30 minutter.
Hæld saften tilbage i gryden. Tilsæt sukker, og lad den simre i 10 minutter. Tag gryden af varmen. Skum saften godt.
Tag lidt af saften op, og rør vaniljesukker og Atamon i. Rør det derefter i resten af saften.
Saften hældes på nyskoldede flasker. Opbevares køligt.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.