Ren og varm chokoladeglæde

Vidunderlig to-go-gave til de små. Lav din egne rensdyr som gave. Så skal indholdet af kakaopulver, chokolade og skumfiduser bare lunes med mælken, inden den kan nydes.

Vurdering (5 stk)

Ingredienser

Til 1 pose (giver 4 kopper)
4 spsk. kakaopulver
4 spsk. Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker
30 g mørke eller lyse chokoladeknapper
20 g mini-skumfiduser
cellofankræmmerhuse
piberensere i valgfri farve
plastikøjne
røde stofkugler til næsen

Tilbehør til 4 kopper
12 dl mælk
2 dl piskefløde
Dansukker Lys Sirup

Instruktioner

Bland kakao, sukker og vaniljesukker i en skål, og rør det sammen. Fordel kakaopulveret i cellofankræmmerhusene. Tilsæt chokoladeknapper og skumfiduser. 

Sno cellofankræmmerhusene sammen foroven, og luk dem med en piberenser. Klæb plastøjne og næse på.

Opskrift: Giv pulveret fra posen et opkog sammen med mælken, og hæld drikken op i 4 krus. Kom lidt flødeskum på toppen. Drys med chokoladeknapper og skumfiduser, og dryp lidt sirup over.

Tip
Lav en flot etiket, klæb den på, og giv kræmmerhusene som gave.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.