Rejespyd med limesmør

4 portioner

Vurdering (8 stk)

Ingredienser

24-48 afskallede rejer, afhængigt af størrelse
8 træspyd

Kryddersmør
150 g usaltet smør
1/2 dl tør hvidvin
saft og skal af 1 usprøjtet lime
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1 spsk. revet zittauerløg

Serveres med
lime
persille eller koriander

Instruktioner

Bland smør, hvidvin, lime, farin og løg sammen til kryddersmør. Anvend en elpisker. Sæt rejerne på spiddene. Pensl rejerne med kryddersmørret, og lad dem stå i køleskabet i en time, inden de grilles et minut på hver side.

Læg dem på varme tallerkener sammen med det overskydende kryddersmør, limebåde og persille eller koriander. Spises med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.