Rejespyd med limesmør

Grillede rejespyd penslet med limesmør skal bare have nogle få minutter på grillen og skal spises med det samme. Servér med limesmør og limebåde.

4 portioner

Vurdering (10 stk)

Ingredienser

24-48 afskallede rejer, afhængigt af størrelse
8 træspyd

Kryddersmør
150 g usaltet smør
1/2 dl tør hvidvin
saft og skal af 1 usprøjtet lime
1 tsk. Dansukker Brun Farin
1 spsk. revet zittauerløg

Serveres med
lime
persille eller koriander

Instruktioner

Bland smør, hvidvin, lime, farin og løg sammen til kryddersmør. Anvend en elpisker. Sæt rejerne på spiddene. Pensl rejerne med kryddersmørret, og lad dem stå i køleskabet i en time, inden de grilles et minut på hver side.

Læg dem på varme tallerkener sammen med det overskydende kryddersmør, limebåde og persille eller koriander. Spises med det samme.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.