Red velvet cake

Vurdering (262 stk)

Ingredienser

3 1/2 dl Dansukker Sukker
2 æg
3 1/2 dl hvedemel
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
2 spsk. kakao
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. hvidvinseddike
1 dl flydende margarine
2 1/2 dl tykmælk
3 spsk. rød frugtfarve

Glasur
600 g Philadelphia friskost naturel, gerne light
3 spsk. friskpresset citronsaft
4 dl Dansukker Flormelis

Pynt
Chokoladepraliner

Instruktioner

Pisk sukker og æg let og luftigt. Bland de tørre ingredienser, og vend dem ned i massen sammen med hvidvinseddike, margarine og tykmælk. Tilsæt farve, og rør godt sammen.

Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 25 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. Lad kagen stå i formen et par minutter, inden den sættes på en rist for at køle af.

Pisk ost, citronsaft og flormelis sammen. Del kagen i tre dele, og kom glasur på to af dem. Læg bundene sammen (den uden glasur lægges øverst). Dæk hele kagen med glasur. Pynt med praliner.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.