Red velvet cake

Vurdering (304 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

3 1/2 dl Dansukker Sukker
2 æg
3 1/2 dl hvedemel
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
2 spsk. kakao
1 spsk. vaniljesukker
1 spsk. hvidvinseddike
1 dl flydende margarine
2 1/2 dl tykmælk
3 spsk. rød frugtfarve

Glasur
600 g Philadelphia friskost naturel, gerne light
3 spsk. friskpresset citronsaft
4 dl Dansukker Flormelis

Pynt
Chokoladepraliner

Instruktioner

Pisk sukker og æg let og luftigt. Bland de tørre ingredienser, og vend dem ned i massen sammen med hvidvinseddike, margarine og tykmælk. Tilsæt farve, og rør godt sammen.

Hæld dejen op i en smurt og meldrysset springform, ca. 25 cm i diameter. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 40 minutter. Lad kagen stå i formen et par minutter, inden den sættes på en rist for at køle af.

Pisk ost, citronsaft og flormelis sammen. Del kagen i tre dele, og kom glasur på to af dem. Læg bundene sammen (den uden glasur lægges øverst). Dæk hele kagen med glasur. Pynt med praliner.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommer grill

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?

Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Saltagurker

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærmarmelade med kandiseret viol

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Blommegalette med mandelflager

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Hindbærsnitter

Himmelske hindbær

Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.