Rabarbercurd

ca. 1/2 liter
Rabarbercurd
Bedømmelse: (69 vurderinger)

Ingredienser

500 g rabarber
1 1/2 dl vand
2 1/2 dl Dansukker Syltesukker
2 knsp. kardemomme
2 pasteuriserede æg
50 g usaltet smør


Skyl rabarberne, og skær dem i små stykker. Kog rabarberne til mos. Pisk æggene let, og rør dem i mosen. Pres mosen gennem en sigte ned i en ren gryde. Tilsæt syltesukker og kardemomme, og lad blandingen simre under omrøring i 2-3 minutter. Tag gryden af varmen, og tilsæt smørret. Sæt gryden i en skål med koldt vand, og pisk med elpisker, til curden er afkølet. Hæld på helt rene glas. Luk glassene tæt. Opbevares i køleskab.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker