Picnichorn med skinke

32 stk.
Picnichorn med skinke
Bedømmelse: (136vurderinger)

Ingredienser

50 g gær
5 dl fingervarmt vand
1 1/2 dl flydende margarine
1/2 dl sesamfrø
1 dl hvedekim
2 tsk. salt
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 æg
ca. 16 dl hvedemel

Fyld
16 skiver røget skinke
32 skiver ost
1 rød peber

Gæren smuldres i en skål. Tilsæt vand, og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt margarine, sesamfrø, hvedekim, salt, sirup og æg. Tilsæt melet lidt ad gangen, indtil dejen slipper skålen. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. I mellemtiden forberedes fyldet. Skyl peberfrugten, og fjern frøstol og kerner. Skær den i lange stykker. Halver skinkeskiverne. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del den i fire lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel, som skæres i otte trekanter. Læg en osteskive, en halv skive skinke og et stykke peber i den brede ende af hver trekant. Rul trekanterne sammen fra den brede ende mod spidsen. Form hvert sammenrullede stykke til et horn. Læg dem på en plade med bagepapir. Lad hornene hæve i 20 minutter. Pensl hornene med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø. Bages nederst i ovnen ved 250 °C i ca. 10 minutter. Lad hornene køle af på en rist under et klæde. Hornene kan fryses.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker