Picnichorn med skinke

32 stk.

Vurdering (166 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

50 g gær
5 dl fingervarmt vand
1 1/2 dl flydende margarine
1/2 dl sesamfrø
1 dl hvedekim
2 tsk. salt
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 æg
ca. 16 dl hvedemel

Fyld
16 skiver røget skinke
32 skiver ost
1 rød peber

Instruktioner

Gæren smuldres i en skål. Tilsæt vand, og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt margarine, sesamfrø, hvedekim, salt, sirup og æg. Tilsæt melet lidt ad gangen, indtil dejen slipper skålen. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. I mellemtiden forberedes fyldet. Skyl peberfrugten, og fjern frøstol og kerner. Skær den i lange stykker. Halver skinkeskiverne. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del den i fire lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel, som skæres i otte trekanter. Læg en osteskive, en halv skive skinke og et stykke peber i den brede ende af hver trekant. Rul trekanterne sammen fra den brede ende mod spidsen. Form hvert sammenrullede stykke til et horn. Læg dem på en plade med bagepapir. Lad hornene hæve i 20 minutter. Pensl hornene med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø. Bages nederst i ovnen ved 250 °C i ca. 10 minutter. Lad hornene køle af på en rist under et klæde. Hornene kan fryses.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Hyldeblomstsaft

Herlig hyld

Endelig blomstrer den herlige hyld! Det er sæson for hyldeblomsterne i juni-juli, og i august bliver hyldebærrene modne. Du kan lave masser af lækre sager af både hyldeblomster og hyldebær – og så er det oven i købet nemt. Her har vi samlet alle vores fantastiske opskrifter med hyld!

Jordbærtærte

Den herlige jordbærtid

Sommeren – den herlige jordbærtid! Nu handler det om at gøre brug af alle jordbærrene! De er selvfølgelig lækre at spise, præcis som de er, men prøv også at lade dig inspirere af vores opskrifter med jordbær. Hvis du ikke kan nå at bruge alle jordbærrene i den herlige jordbærtid, så kan de nemt fryses ned til vinteren.

Sommerdesserter

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs

Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Hyldeblomst Sangria

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol. Hvorfor ikke prøve Mousserende sangria eller Rabarbermargarita?