Picnichorn med skinke

32 stk.

Vurdering (166 stk)

Ingredienser

50 g gær
5 dl fingervarmt vand
1 1/2 dl flydende margarine
1/2 dl sesamfrø
1 dl hvedekim
2 tsk. salt
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
2 æg
ca. 16 dl hvedemel

Fyld
16 skiver røget skinke
32 skiver ost
1 rød peber

Instruktioner

Gæren smuldres i en skål. Tilsæt vand, og rør, indtil gæren er opløst. Tilsæt margarine, sesamfrø, hvedekim, salt, sirup og æg. Tilsæt melet lidt ad gangen, indtil dejen slipper skålen. Lad dejen hæve under et klæde i 30 minutter. I mellemtiden forberedes fyldet. Skyl peberfrugten, og fjern frøstol og kerner. Skær den i lange stykker. Halver skinkeskiverne. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del den i fire lige store stykker. Rul hvert stykke ud til en cirkel, som skæres i otte trekanter. Læg en osteskive, en halv skive skinke og et stykke peber i den brede ende af hver trekant. Rul trekanterne sammen fra den brede ende mod spidsen. Form hvert sammenrullede stykke til et horn. Læg dem på en plade med bagepapir. Lad hornene hæve i 20 minutter. Pensl hornene med sammenpisket æg, og drys med sesamfrø. Bages nederst i ovnen ved 250 °C i ca. 10 minutter. Lad hornene køle af på en rist under et klæde. Hornene kan fryses.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.