Ingredienser
3 dl vand
100 g smør eller margarine
2 dl hvedemel
4 mellemstore æg
Fyld
2 dl piskefløde
1 dl kvark
1 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. Dansukker Vaniljesukker
100 g (2 dl) tyttebær
Pynt
Dansukker Flormelis
Instruktioner
Kom vand og fedtstof i en kasserolle, og bring det i kog. Tilsæt melet og rør rundt, indtil det slipper kasserollens kanter. Tag kasserollen af kogepladen. Tilsæt æggene, ét ad gangen, mens du pisker kraftigt, helst med en elpisker. Det er vigtigt at få pisket så meget luft ind som muligt, så kagerne hæver under bagningen. Fordel eller sprøjt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 25 minutter. OBS! Åbn ikke for ovnen, før kagerne er færdige. Tag kagerne ud, og stik et hul i siden med en gaffel. Sæt derefter kagerne ind i ovnen igen i et par minutter, så tørrer de også på indersiden.
Pisk fløde og flormelis til en fast skum. Rør kvark og vaniljesukker sammen. Rør tyttebærrene i. Klip kagerne op i den ene side og fordel fyldet i kagerne. Drys lidt flormelis over inden servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sommeraftener i køkkenet? Eller mere tid sammen?
Nyd sommeraftenerne sammen med de andre. Se vores forslag til en komplet gæstemenu, som du kan tilberede direkte ved grillen.

Syltede sommergrøntsager
Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen. Følg opskriften, så har du snart køleskabet fyldt med hjemmelavede syltede sommergrøntsager.

Brombærluksus
Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt. Brombær modnes i sensommeren og det tidlige efterår.

Slip din indre gourmet løs
Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den. Syltesukker indeholder alle de ingredienser, du skal bruge. Tilsæt blot bær, frugter og lidt kreativitet. Hvidt sukker fra den danske sukkerroe kan blandt andet bruges til bagning af kager og desserter og et væld af andre søde formål.

Pluk blommer
Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af. Hvorfor ikke lave en lækker blommemarmelade eller blommechutney, som du kan sætte på ostebordet? Du kan også prøve vores skønne blommetærte.

Himmelske hindbær
Hindbær er med deres søde smag perfekte til bagværk og desserter, og de er næsten en lige så stor selvfølge for os som jordbær. Hindbær kan dyrkes i haven, men vokser også vildt i skoven. Brug dine hindbær til alt fra hjemmebagte tærter til hindbærcurd.