Pebermynteknapper

Pebermynteknapper eller pebermyntekys… kald dem, hvad du vil. De er lige gode af den grund. Forfriskende lækkert pebermyntefyld formet til knapper og dyppet i chokolade.

ca. 30 stk.

ca. 1 time

Vurdering (19 stk)

Ingredienser

1 pasteuriseret æggehvide
4 dråber pebermynteolie (købes i specialforretning eller på apotek)
4 dl Dansukker Flormelis

Garnering
150 g mørk chokolade

Instruktioner

Pisk æggehviden, til den skummer. Dryp pebermynteolien i. Bland flormelis i, til massen er fast og smidig.

Drys flormelis på bordpladen, hæld massen ud og ælt den glat. Rul den ud med kagerulle, til den er ca. 1/2 cm tyk. Tryk små cirkler ud, f.eks. med et snapseglas.

Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikroovn ved lav effekt. Dyp mintcirklerne i chokoladen. Lad dem stivne på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.