Pebermynteknapper

Pebermynteknapper eller pebermyntekys… kald dem, hvad du vil. De er lige gode af den grund. Forfriskende lækkert pebermyntefyld formet til knapper og dyppet i chokolade.

ca. 30 stk.

ca. 1 time

Vurdering (17 stk)

Ingredienser

1 pasteuriseret æggehvide
4 dråber pebermynteolie (købes i specialforretning eller på apotek)
4 dl Dansukker Flormelis

Garnering
150 g mørk chokolade

Instruktioner

Pisk æggehviden, til den skummer. Dryp pebermynteolien i. Bland flormelis i, til massen er fast og smidig.

Drys flormelis på bordpladen, hæld massen ud og ælt den glat. Rul den ud med kagerulle, til den er ca. 1/2 cm tyk. Tryk små cirkler ud, f.eks. med et snapseglas.

Smelt chokoladen over et vandbad eller i mikroovn ved lav effekt. Dyp mintcirklerne i chokoladen. Lad dem stivne på en rist.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.