Pebermynte fudge

Silkeblød fudge med sprødt drys af hakkede julestokke på toppen. En selvfølge på slikbordet.

ca. 30 stykker

ca. 1 time

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

3 dl piskefløde
2 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Sirup
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
Et nip salt
50 g smør
100 g hakket hvid chokolade
Finthakkede pebermynte julestokke

Instruktioner

Beklæd en aflang form med bagepapir, ca. 15 x 20 cm.

Hæld alle ingredienser undtagen chokolade i en tykbundet gryde. Varm blandingen op til 120 °C, og rør rundt undervejs. Tag gryden af varmen, og vend chokoladen i, så den smelter.

Hæld massen i formen, og drys de hakkede pebermynte julestokke over. Lad fudgen stivne, skær den i mindre stykker, og opbevar i køleskabet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.