Peberkager - klassisk opskrift på krydrede julesmåkager med pynt

Peberkagerne her er super nemme. Det bedste er dog næsten, at du ikke behøver at lade dejen hvile, inden du udstikker dem.
- Opskrift Foodfanatic

30-40 stk.

Vurdering (21 stk)

Ingredienser

Instruktioner

Smelt smør, brun farin og sirup i en gryde. Sæt til side.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og kom den varme sukkermasse i. Rør dejensammen, til den samler sig, og rul den herefter ud på et meldrysset bord til cirka 3-4 mmtykkelse. Udstik dejen med dine favorit-kageudstikkere (se tip).
Kom peberkagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i cirka 5minutter, til de er flot gyldne. Husk at alle ovne er forskellige, så hold øje med dem.
Afkøl peberkagerne, og pynt dem efter smag og behag.
Skal du ikke pynte dem med det samme, så bemærk, at de skal være helt kolde, før dukommer dem i en lufttæt beholder.
Tip: Har du ingen udstikkere, kan du eventuelt bruge et glas med tynd kant til at udstikke dinekager. På den måde kan du lave fine julekugler, uden at skulle ud og købe ekstra udstyr.

Glasur:
ca. 200 g flormelis
1 æggehvide
Evt. madfarve og andet spiseligt pynt som glimmer, sukker- eller chokoladekugler ect.

Bland flormelis med æggehvide, og del den evt. op i to eller flere portioner, hvis du ønsker atfarve noget af glasuren. Kom den herefter straks sprøjteposer samt evt. madfarve, og komglasuren i sprøjteposer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.