Peberkager - klassisk opskrift på krydrede julesmåkager med pynt

Peberkagerne her er super nemme. Det bedste er dog næsten, at du ikke behøver at lade dejen hvile, inden du udstikker dem.
- Opskrift Foodfanatic

30-40 stk.

Vurdering (29 stk)

Ingredienser

Instruktioner

Smelt smør, brun farin og sirup i en gryde. Sæt til side.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål, og kom den varme sukkermasse i. Rør dejensammen, til den samler sig, og rul den herefter ud på et meldrysset bord til cirka 3-4 mmtykkelse. Udstik dejen med dine favorit-kageudstikkere (se tip).
Kom peberkagerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 200 grader i cirka 5minutter, til de er flot gyldne. Husk at alle ovne er forskellige, så hold øje med dem.
Afkøl peberkagerne, og pynt dem efter smag og behag.
Skal du ikke pynte dem med det samme, så bemærk, at de skal være helt kolde, før dukommer dem i en lufttæt beholder.
Tip: Har du ingen udstikkere, kan du eventuelt bruge et glas med tynd kant til at udstikke dinekager. På den måde kan du lave fine julekugler, uden at skulle ud og købe ekstra udstyr.

Glasur:
ca. 200 g flormelis
1 æggehvide
Evt. madfarve og andet spiseligt pynt som glimmer, sukker- eller chokoladekugler ect.

Bland flormelis med æggehvide, og del den evt. op i to eller flere portioner, hvis du ønsker atfarve noget af glasuren. Kom den herefter straks sprøjteposer samt evt. madfarve, og komglasuren i sprøjteposer.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.