Passionscurd

30 minutter

Vurdering (45 st)

Ingredienser

5 passionsfrugter
Saften af 1 citron
2 æggeblommer
250 g Dansukker Syltesukker
1 æg
50 g blødt smør

Instruktioner

Del passionsfrugterne og skrab frugtkødet ud, og kom det i en kasserolle sammen med saften af 1 citron. Varm det op i ca. 1 minutter. under omrøring, og hæld det derefter gennem en finmasket si for at fjerne kernerne fra passionsfrugterne. Brug en ske for at få så meget saft som muligt.
Hæld passionssaften i en kasserolle, og pisk æggeblommerne, ægget og syltesukkeret i. Lad det koge op under konstant omrøring i ca. 5 minutter. Tag af varmen, og kom smørret i lidt ad gangen.
Hæld curden på et rengjort glas. Luk glasset tæt, og opbevar det køligt og mørkt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren.

Pluk blommer

Blommer er blandt havens mest almindelige frugter, og de er gode at lave desserter og marmelader af.

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på.

Skønne æbler

Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.

Lækkerier med Muscovadorørsukker

Her har vi samlet slik og bagværk, hvor Muscovadorørsukkerets lækre aromaer får selskab af alt fra mandel og nødder til mørk chokolade og kardemomme.