Passionscurd - Opskrifter

Passionscurd

30 minutter
Passionscurd
Bedømmelse: (42vurderinger)

Ingredienser

  • 5 passionsfrugter
  • Saften af 1 citron
  • 2 æggeblommer
  • 250 g Dansukker Syltesukker
  • 1 æg
  • 50 g blødt smør

Del passionsfrugterne og skrab frugtkødet ud, og kom det i en kasserolle sammen med saften af 1 citron. Varm det op i ca. 1 minutter. under omrøring, og hæld det derefter gennem en finmasket si for at fjerne kernerne fra passionsfrugterne. Brug en ske for at få så meget saft som muligt.
Hæld passionssaften i en kasserolle, og pisk æggeblommerne, ægget og syltesukkeret i. Lad det koge op under konstant omrøring i ca. 5 minutter. Tag af varmen, og kom smørret i lidt ad gangen.
Hæld curden på et rengjort glas. Luk glasset tæt, og opbevar det køligt og mørkt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;