Pannacotta med jordbærsirup

4 portioner
Pannacotta med jordbærsirup
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

3 1/2 blad husblas
5 dl piskefløde
1 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. vaniljesukker

Sirup
250 g jordbær
2 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. friskpresset citronsaft 

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde, flormelis og vaniljesukker i en kasserolle, og bring det i kog. Tag husblassen op af vandet, og rør den ud i den varme flødeblanding. Hæld blandingen op i portionsforme eller glas. Stilles i køleskab.

Skyl, nip og halver jordbærrene. Læg jordbær, glukosesirup, flormelis og citronsaft i en kasserolle, og lad det simre i 3-4 minutter. Lad blandingen køle af. Si den. Vend pannacottaen ud på asietter. Hæld lidt jordbærsirup over i en tynd stråle.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker