Ingredienser
4 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
1 blad husblas
3/4 dl Dansukker Sukker
10 mynteblade
Topping
2 dl friske bær efter eget valg
4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
Saft og skal af 1 usprøjtet lime
2 tsk. Dansukker Flormelis
Instruktioner
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Varm fløde, vaniljesukker og mynteblade op til kogepunktet i en gryde. Vrid husblassen fri for vand og rør den ud i den varme flødeblanding. Si myntebladene fra. Hæld blandingen op i ramekinere, skåle eller glas, og stil dem i køleskabet for at stivne i 3-4 timer.
Skyl og rens bærrene. Bland dem i en skål med hyldeblomstsaft, flormelis samt skal og saft fra lime. Lad dem stå, til de skal fordeles på panna cottaen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Opskrifter til Halloween
Vi har samlet alle vores opskrifter til en ekstra uhyyyyyyggelig Halloween for hele familien.
Sukkertypernes smagsintensitet
Sukker i det salte køkken handler ikke om at tilføre maden sødme som sådan, men om at styrke de eksisterende smagsnuancer og om at skabe en god balanceret smagsoplevelse mellem grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami.
Varmer dejligt, når det er koldt
Her finder du en række forskellige varianter af te, kaffe og varm chokolade. Opskrifter, som både er velegnede til at tage med sig på en termokande og til at nyde hjemme morgen, eftermiddag eller aften.
Bagværk med æbler og pærer
Brug æbler og pærer i bagningen! Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.
Skønne æbler
En af sommerenes sidste frugter er æblet - lækre saftige og gode. Der er så meget, man kan bruge dem til. Vi har lækre bageopskrifter med frisk æbler, men også forslag til hvordan du kan få glæde af dine æbler lidt længere f.eks. saft, æblemarmelade eller æblegelé.
Muscovado - lækkert mørkt sukker med masser af smag!
Et fugtigt, finkornet sukker som har en unik og fyldig smag. Lys Muscovadorørsukker minder om sød karamel, og den mørke har en delikat note af lakrids. Fremragende til alle former for bagning, madlavning og drikke.