Ingredienser
4 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
1 blad husblas
3/4 dl Dansukker Sukker
10 mynteblade
Topping
2 dl friske bær efter eget valg
4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
Saft og skal af 1 usprøjtet lime
2 tsk. Dansukker Flormelis
Instruktioner
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Varm fløde, vaniljesukker og mynteblade op til kogepunktet i en gryde. Vrid husblassen fri for vand og rør den ud i den varme flødeblanding. Si myntebladene fra. Hæld blandingen op i ramekinere, skåle eller glas, og stil dem i køleskabet for at stivne i 3-4 timer.
Skyl og rens bærrene. Bland dem i en skål med hyldeblomstsaft, flormelis samt skal og saft fra lime. Lad dem stå, til de skal fordeles på panna cottaen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Først skal træet vises
Siden skal det spises. Bag magisk julepynt og hæng på træet juleaften.
Julegodter
Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen. Uanset om du er til klassisk julekonfekt eller til de mere avancerede alternativer, så har vi opskriften.
Lækre julekager
Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.
Julens småkager
Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative. Eller hvorfor ikke lade dem være en del af julepynten i smukke glas og skåle?
Juledrikke
Juletiden byder på mange lejligheder til at mødes og mingle med noget godt i glasset. Her er forslag til både store og små julegæster.
Julens bedste gave
De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?