Ingredienser
1 kg modne pærer
1/2 g safran
4 spsk. citronsaft
1 rød chili
7 dl Dansukker Syltesukker
Instruktioner
Skyl, skræl og halver pærerne. Fjern kernehuset, og skær dem i tynde skiver. Kom dem i en gryde sammen med safran og citronsaft. Kog under låg i 5 minutter.
Skyl i mellemtiden chilien, og hak den fint. Kom chili og syltesukker i gryden, og lad det koge i yderligere 5-10 minutter uden låg.
Hæld blandingen på varme, skoldede glas. Opbevar på køl. Denne marmelade er god til blandt andet ost eller brød.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag
Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn
Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager
Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt
En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.