Påsketiramisu

4 portioner

Vurdering (6 stk)

Ingredienser

50 g mandelflager
300 g ananas i egen juice
250 g mascarpone
250 g kvark
1/2 dl Dansukker Flormelis
1 1/2 dl piskefløde
1/4 dl Dansukker Sukker
75 g Savoiardi-kiks
1 dl æggelikør

Instruktioner

Rist mandelflagerne på en tør stegepande. Hæld væden fra ananassene, men gem den. Skær ananasringene i mindre stykker. Rør mascarpone, kvark og flormelis sammen. Pisk fløden til et fast skum sammen med sukkeret. Vend flødeskummet ned i mascarponeblandingen. Bred halvdelen af blandingen ud i en lav form, ca. 20 x 20 cm. Fordel ananasstykkerne ovenpå. Hæld halvdelen af likøren samt en halv deciliter af ananasvæden i en lille skål, og dyp kiksene heri. Læg kiksene oven på ananasstykkerne. Fordel resten af mascarponecremen hen over. Hæld resten af likøren over, og drys med mandelflager. Stilles i køleskab indtil servering.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltede sommergrøntsager

Gem en lille bid af sommeren i et glas. Med syltede sommergrøntsager forlænger du smagen af sommeren. De er perfekte til en grillaften sidst på sæsonen.

Bagværk med æbler og pærer

Brug æbler og pærer i bagningen! Pluk dem fra din egen baghave, eller køb dem i butikken. Æbler og pærer kan bruges til meget andet end tærte – frugterne kan også kommes i mange spændende desserter og forskellige typer bagværk.

Blåbær – det bedste bær i skoven

Blåbær er nok det bedste bær i skoven. Blåbærsæsonen plejer at komme rigtigt i gang i juli og kan strække sig et stykke ind i efteråret. Brug de blåbær, du kan finde i skoven, til at bage tærter, lave syltetøj og kompot.

Syltning og saft

At lave sit eget syltetøj og sin egen saft er både enkelt og lækkert. Sukkeret fremhæver smagen af de bær og frugter, du bruger, og giver dit mesterværk længere holdbarhed.

Brombærluksus

Strø luksus hen over med brombær denne sommer! Brombær fungerer rigtig godt i bagværk, smoothies, syltetøj og saft. De er desuden yderst velegnede til dekoration og pynt.

Chutney - stærkt krydret smagsgiver

Chutney stammer fra det indiske køkken og består oftest af henkogt frugt, sukker og krydderier. Chutney passer til de fleste retter og er en stærk og krydret smagsgiver.