Påskesalsa med rejer

Påskesalsa med rejer

4 portioner
Påskesalsa med rejer
Bedømmelse: (3vurderinger)

Ingredienser

  • 2 friske mangofrugter
  • 2 avokadoer
  • 1/2-1 finthakket rød chili
  • 1 1/2 dl finthakket porre
  • 1 dl hakket persille
  • 1 kg rejer med skal, størrelse 70/90

Marinade

  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 knsp. salt
  • 2 knsp. groftmalet sort peber
  • 1 revet fed hvidløg, kan udelades

Skræl mangofrugten, og skær den i tern. Halver avokadoerne, fjern sten og skræl, og skær avokadoerne i mindre stykker. Pil rejerne. Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål. Bland alle de andre ingredienser i, og rør, så marinaden fordeles godt. Lad blandingen stå i ca. en time, inden salsaen serveres. Server med godt brød til.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;