Påskesalat med bacon

Påskesalat med bacon

4 portioner
Påskesalat med bacon
Bedømmelse: (5vurderinger)

Ingredienser

  • 2 1/2 dl rucolasalat
  • 2 1/2 dl rød bladbede
  • 2 1/2 dl babyspinat
  • 100 g grønne asparges
  • 150 g gule cocktailtomater
  • 2 avocadoer
  • 1 rødløg
  • 2 pk. bacon
  • 4 hårdkogte æg

Pynt

  • 50 g ristede pistacienødder
  • Basilikum

Dressing

  • 1 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. balsamicovineddike
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • 1 knsp. salt
  • 1 knsp. sort peber

Skyl salaten, og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle. Giv aspargesene et opkog i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og lad dem køle af. Halvér tomaterne. Skræl avokadoerne, og skær dem i både. Pil løget, og skær det i tern. Steg baconen. Halver æggene. Læg alle ingredienserne på et fad. Drys med pistacienødder og basilikumblade.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. Server dressingen til salaten, gerne sammen med en bid brød.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;