Ingredienser
100 g marcipan
150 g smør eller margarine
3/4 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
1 knsp. salt
3 æg
1 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1/2 tsk. bagepulver
1 spsk. vaniljesukker
Creme
200 g Philadelphia friskost naturel
1 dl Dansukker Flormelis
Gul frugtfarve
Pynt
2 dl kokosmel
Gul frugtfarve
Slikstykker
Instruktioner
Begynd med pynten: Bland gul frugtfarve med vand, tilsæt kokosflager, og rør, til flagerne er gule. Lad det tørre udbredt på et fad eller en plade.
Riv marcipanen, og bland den med smør, muscovadorørsukker og salt. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel, kartoffelmel, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Hæld dejen i muffinforme. Bages midt i ovnen ved knap 200 °C i ca. 25 minutter. Lad kagerne køle af på en rist.
Bland ost og flormelis, og farv det gult. Smør cremen på den øverste del af muffinene. Dyp dem derefter i kokosflagerne. Sæt slik på som øjne og næb.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs
Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag
Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.