Påskecharlotte

ca. 12 portioner

Vurdering (11 stk)

Ingredienser

3 æg
2 dl Dansukker Sukker
2 dl hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
1 1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. kogende vand

Fyld til rouladen
2 dl piskefløde
1 dl abrikosmarmelade

Fyld
1 dåse ferskner (800 g)
6 dl piskefløde
6 blade husblas
1 1/2 dl Dansukker Sukker

Instruktioner

Pisk æg og sukker, til det er hvidt og luftigt. Bland hvedemel, vaniljesukker og bagepulver, og vend denne blanding ned i massen sammen med vandet. Beklæd en bradepande 30 x 40 cm med bagepapir, og pensl det med olie. Fordel dejen i bradepanden, og bag den midt i ovnen ved 250 °C i ca. 5 minutter. Drys lidt sukker på kagen, og vend den ud på et stykke papir.

Pisk fløden til et fast skum, og bland marmeladen i. Bred fyldet ud på kagen. Rul den sammen. Skær kagen i tynde skiver, og beklæd bund og kanter på en springform, ca. 26 cm i diameter. Skyl fersknerne i koldt vand, og lad dem dryppe af. Skær dem i stykker, og læg dem i formen. Læg husblassen i blød i rigeligt vand i 5 minutter. Rør fløde og sukker sammen i en gryde, og lad blandingen koge i 1 minut. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, inden den hældes i formen. Stil kagen i køleskabet, til massen er stivnet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.