Påske-panna cotta med kanelflarn

4 portioner
Påske-panna cotta med kanelflarn
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 blade husblas
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl finthakkede tørrede abrikoser

Flarn
50 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
6 spsk. hvedemel
2 knsp. stødt kanel
50 g mandelflager

Pynt
Praliné

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde, sukker og hakkede abrikoser i en gryde. Bring det i kog, og lad det koge i 1 minut. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, inden den fordeles i smukke glas. Stil glassene i køleskabet.

Smelt fedtstoffet i en kasserolle på komfuret. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Sæt dejen i små toppe med god afstand på en bageplade med bagepapir, og bred dem lidt ud. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter. Lad dem køle helt af. Pynt pannacottaen med en flarn og en praliné ved servering.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker