Ingredienser
2 blade husblas
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Sukker
1 1/2 dl finthakkede tørrede abrikoser
Flarn
50 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. Dansukker Økologisk Lys Sirup
6 spsk. hvedemel
2 knsp. stødt kanel
50 g mandelflager
Pynt
Praliné
Instruktioner
Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde, sukker og hakkede abrikoser i en gryde. Bring det i kog, og lad det koge i 1 minut. Tilsæt husblassen. Lad blandingen køle lidt af, inden den fordeles i smukke glas. Stil glassene i køleskabet.
Smelt fedtstoffet i en kasserolle på komfuret. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Sæt dejen i små toppe med god afstand på en bageplade med bagepapir, og bred dem lidt ud. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 8 minutter. Lad dem køle helt af. Pynt pannacottaen med en flarn og en praliné ved servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Kager til forårets festligheder
Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder?
Tid til rabarber
Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.
Lav din egen is
Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!
Sommerdrinks
Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.
Kaffe og kage i forårssolen
Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.