Overnight oat med smoothie - Opskrifter

Overnight oat med smoothie

4 portioner 25 minutter + afkølingstid
Overnight oat med smoothie
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Overnight oat

    • 4 1/4 dl havregryn
    • 1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
    • 6 dl mælk

    Karamelliserede græskarkerner

    • 1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
    • 2 spsk. vand
    • 1 dl græskarkerner

    Smoothie

    • 2 bananer (ca. 300 g)
    • 250 g friske eller frosne hindbær
    • 1 appelsin
    • 1 stort æble (ca. 175 g)

    Bland havregryn og sirup. Fordel blandingen i 4 skåle, og rør 1 1/2 dl mælk i hver skål. Dæk skålene med plastfolie, og lad blandingen trække i køleskab natten over.

    Forbered græskarkernerne. Rist græskarkernerne let på en tør stegepande. Stil dem til side.

    Kog sukker og vand sammen i en gryde, til sukkeret karamelliserer. Tilsæt de ristede græskarkerner, og rør rundt. Fordel sukkermassen så godt som muligt på et stykke bagepapir. Lad den køle helt af, og hak eller knæk den derefter i mindre stykker. Opbevares i en lufttæt beholder.

    Skræl bananerne, og læg 1 1/2 banan i en skål. Skær den sidste halve i tynde skiver, og stil den til side til pynt. Tag nogle hindbær fra, og læg dem sammen med banaskiverne. Læg resten af hindbærrene i skålen med banan.

    Skræl appelsinen og æblet, og fjern kernerne. Bland med banan og hindbær, og blend det hele til en smoothie.

    Fordel smoothien i skålene med overnight oat, og pynt med hindbær, bananskiver og karamelliserede græskarkerner.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker

    ;