Overnight oat med smoothie

Nyd vores nemme overnight oats med karamelliserede græskarkerner og frisk smoothie! Grøden laves med havregryn, Dansukker Øko Lys Sirup og mælk. Karamelliserede græskarkerner tilføjer en sprød og sød smag. De kan serveres med en smoothie af bananer, hindbær, appelsin og æble for en sund og velsmagende morgenmad.

4 portioner

PT25M

25 minutter + afkølingstid

Vurdering (28 stk)

Bedøm opskrift

Ingredienser

Overnight oat
4 1/4 dl havregryn
1/2 dl Dansukker ØKO Lys Sirup
6 dl mælk

Karamelliserede græskarkerner
1/2 dl Dansukker ØKO Sukker
2 spsk. vand
1 dl græskarkerner

Smoothie
2 bananer (ca. 300 g)
250 g friske eller frosne hindbær
1 appelsin
1 stort æble (ca. 175 g)

Instruktioner

Bland havregryn og sirup. Fordel blandingen i 4 skåle, og rør 1 1/2 dl mælk i hver skål. Dæk skålene med plastfolie, og lad blandingen trække i køleskab natten over.

Forbered græskarkernerne. Rist græskarkernerne let på en tør stegepande. Stil dem til side.

Kog sukker og vand sammen i en gryde, til sukkeret karamelliserer. Tilsæt de ristede græskarkerner, og rør rundt. Fordel sukkermassen så godt som muligt på et stykke bagepapir. Lad den køle helt af, og hak eller knæk den derefter i mindre stykker. Opbevares i en lufttæt beholder.

Skræl bananerne, og læg 1 1/2 banan i en skål. Skær den sidste halve i tynde skiver, og stil den til side til pynt. Tag nogle hindbær fra, og læg dem sammen med banaskiverne. Læg resten af hindbærrene i skålen med banan.

Skræl appelsinen og æblet, og fjern kernerne. Bland med banan og hindbær, og blend det hele til en smoothie.

Fordel smoothien i skålene med overnight oat, og pynt med hindbær, bananskiver og karamelliserede græskarkerner.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Mandelkage med rabarber

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Fløde-ispinde

Lav din egen is

For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Brug Glukosesirup, som giver isen en blød og cremet konsistens. Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Lagkage, boller og småkager

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Sommerlagkage

Kager til forårets festligheder

Skønne kager til forårets fester! Ingen fest er fuldendt uden kage! Så hvorfor ikke servere en lækker, hjemmelavet kreation til årets mest mindeværdige begivenheder? Find inspiration til din næste festkage hos os.

Grillmarinader

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Lav grillretter som en professionel med vores marinader og rubs.

Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.