Omvendt smuldretærte

ca. 6 portioner
Omvendt smuldretærte
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 1/2 dl hvedemel
1 dl havregryn
1 dl hakkede hasselnødder, kan udelades
1/2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
125 g smør eller margarine
4 spsk. hytteost

Fyld
1 liter friske bær eller frugter i mindre stykker
2-3 dl tyrkisk yoghurt
1 spsk. revet limeskal usprøjtet
4 spsk. Dansukker Flormelis

Pynt
Dansukker Rørsukker

Bland alle de tørre ingredienser til dejen i en skål. Smelt fedtstoffet, og lad det køle af, inden det og hytteosten hældes i skålen. Bland ingredienserne sammen til en ”grynet” masse. Hæld dejen op i en smurt tærteform eller i seks portionsforme, og bag tærten midt i ovnen ved 200 °C i ca. 10 minutter. Lad den køle af. Læg bær eller frugt på. Bland yoghurt, limeskal og flormelis sammen, og fordel det over bærrene/frugten. Drys med lidt rørsukker. Servér med det samme.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker