Nougatines

Ca. 20 stk (dobbelt lag)

Vurdering (35 stk)

Ingredienser

1 dl Dansukker Sukker
2 spsk. vand
1 dl Dansukker Glukosesirup
20 g smør
2 dl hvide sesamfrø
200 g Nutella

Instruktioner

Sæt ovnen på 180 °C.

Kom sukker, vand og glukosesirup i en kasserolle, og lad det koge op til 116 °C.

Tag kasserollen af kogepladen, og tilsæt smør og sesamfrø. Rør, til smørret er smeltet helt. Lad stå i 5 minutter.

Kom en halv teske dej på hver cirkel på en makronmåtte af silikone, vær opmærksom på at dejen flyder ud ved bagning.

Laves kagerne ikke i makronmåtte, placeres lidt dej på en bageplade og trykkes forsigtigt ud med en ske.

Bages i ovnen i 10-12 minutter. Sørg for at kigge til dem ofte. De ska være gyldne uden at brænde på. Lad dem køle af nogle minutter. Tag dem ud af makronmåtten og bræk overflødige kage af så de bliver runde. Er kagerne bagt på bageplade brækkes de i mindre stykker.

Læg kageren sammen med Nutella. Tryk let, så de ikke går i stykker.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lækre julekager

Julen er glædens højtid. Måske fordi det er tilladt at småspise lidt hele tiden?!... Bag smukke kager. Fyld brødkurven med boller og kager, så du altid har noget at forkæle familien med.

Julegodter

Julegodter er et must for alle, der elsker søde sager. Tryl hjemmelavede karameller, praliner og trøfler frem i slikskålen.

Julens småkager

Julens kager er så meget mere end brunkager! Klassiske småkager med et juletwist passer perfekt til julekaffebordet eller som små julegaver for den kreative.

Julens bedste gave

De absolut bedste julegaver, man kan give og få, er dem, som er hjemmelavet og fyldt med glæde. Og hvad er mere fyldt med kærlighed end dejlige søde sager, julede kager og skønne marmelader?

Juledesserter

Her kommer flere gode smagskombinationer, som du kan overraske med i julemaden.

Julens bedste opskrifter

Der er få tidspunkter på året, der er lige så hyggelige som julen. Her finder du julens bagværk, julegodter, julesager, drikke, mad og desserter.