Nøddeposer

8 stk.
Nøddeposer
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 kold butterdej

Fyld

  • 2 spsk. rosiner
  • 1 spsk. tørrede tranebær
  • 2 spsk. rom
  • 100 g valnødder
  • 2 spsk. flydende margarine
  • 1/2 dl Dansukker Flormelis
  • 1 spsk. Dansukker Lys Sirup
  • 1 tsk. vaniljesukker

Pensling

  • 1 æ

Pynt

  • Dansukker Flormelis

Bland rosiner, tranebær og rom i en skål, og lad blandingen stå i en time. Hak nødderne fint. Bland alle ingredienserne til fyldet sammen. Skær butterdejspladen ud i 8 lige store stykker. Fordel fyldet på dejstykkerne. Sno dem sammen til en "pose". Stil dem på en plade med bagepapir. Pensl "poserne" med pisket æg. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Lad dem køle af på en rist. Drys lidt flormelis over "poserne" inden servering. Kan med fordel spises lune.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker