Nøddekrokant

Nøddekrokant er enkelt, men luksuriøst juleguf. Det er supergodt at spise som det er, men et tip er at hakke det i mindre stykker og derefter drysse det ud over desserten. Vidunderligt godt!

Vurdering (37 stk)

Ingredienser

100 g Dansukker Lys Sirup
1 1/2 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
25 g smør eller margarine
1 tsk vaniljesukker
100 g grofthakkede mandler

Instruktioner

Bland sirup, sukker og fedtstof i en kasserolle, og kog blandingen ved en jævn varme i fem minutter.

Tilsæt vaniljesukker og mandler, og kog blandingen i yderligere 3-4 minutter. Hæld massen ud på bagepapir. Skær den i stykker, inden den stivner. Opbevares tørt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Syltetøj

Sylt selv

Slip din indre gourmet løs. Vi har gjort det nemt at være kreativ. Med syltesukker fra Dansukker kan du lave syltetøj, marmelade, kompot og chutney på ingen tid – og som du kan li’ den.

Syltetøjskageis

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Cheesecake med rabarber og jordbær

Bag med sommerens bær

Bag med sommerens bær, og server dit hjemmebag til festen. En tærte eller kage fyldt med friske, syrlige bær er perfekt til eftermiddagskaffen. Gør brug af sommerens bær, og nyd ferien i fulde drag!

Rabarberbobler

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Hyldepannacotta med limemarinerede bær

Sommerdesserter

Når det er varmt, er det ekstra lækkert at byde på en syrligsød og frisk sommerdessert som afslutning på grillaftenen eller sommerfesten. Her finder du vores tips til skønne sommerdesserter – både til dig, der går efter den nemme løsning, og til dig, der gerne vil prøve noget lidt mere avanceret.

Saft

Sommer er lig med safttid

Husk at lave saft denne sommer, så du kan gemme alle dine yndlingsbær og -frugter på flaske! Det er meget lettere, end du tror, at lave saft. Lad dig inspirere af vores skønne opskrifter.