Nødde- og karamelkager

Cirka 25-30 stykker

50 minutter

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

125 g blødt smør
1 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. vaniljesukker
2 knsp. salt
1 æggehvide
2 1/2 dl hvedemel

Fyld
20 g smør
1 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 1/2 spsk. Dansukker Brun Farin
1/2 dl hakkede mandler

Instruktioner

Sæt ovnen på 190 °C.

Pisk smør, flormelis, vaniljesukker og salt sammen. Tilsæt æggehvide og hvedemel, og pisk det til en smidig dej.

Del dejen i to dele, og rul dem ud til cirka 2 cm tykke stænger. Tryk stængerne tynde på et stykke bagepapir, og lav en fordybning i midten hele vejen ned, der hvor fyldet skal kommes i. Sæt i køleskabet, mens du laver fyldet.

Smelt alle ingredienserne til fyldet i en kasserolle ved lav varme. Hæld blandingen ud på en silikonemåtte eller et stykke olieret bagepapir. Lad det køle af.

Rul fyldet til to stænger, og kom det i fordybningen.

Bag kagerne i 8-10 minutter. Tag dem ud af ovnen, og skær dem til snitter med det samme. Lad dem køle af.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Lav din egen is

Lav din egen is denne sommer! For hvorfor købe is, når du bare kan lave den selv? Her har vi samlet vores bedste isopskrifter, men eksperimenter gerne selv, og find frem til dine helt egne favoritter!

Kaffe og kage i forårssolen

Dæk op til en kaffepause i forårssolen! Her har vi samlet vores bedste opskrifter på kager og drikkevarer til en herlig eftermiddag på altanen, i parken eller i haven.

Tid til rabarber

Nu skyder rabarberne i vejret, og det er tid til at høste de første fine stilke. Rabarbertærte er en klassiker, men der findes også en række andre lækre anvendelsesmuligheder.

Sommerdrinks

Byd nogen, du har kær, på en forfriskende drink, der smager af sommer. Her finder du læskende sommerdrinks for enhver smag – både med og uden alkohol.

Gode grillsaucer, marinader og rubs

Pift grillaftenen op med en rigtig god hjemmelavet sauce som tilbehør. Her finder du hurtige saucer til alle lejligheder.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.